renginiu organizavimas

Asta
Laba dieną. norėjau paklausti kokių egzaminų reikia norint mokytis renginių organizavimą?(tikiuosi nereikia istorijos) ar labai sunku? kur tai galima mokytis?
simonele
Sveiki :) na, aš galbūt su pasikartojančiu klausimu, tačiau noriu sužinoti kokius dalykus reikia rinktis A lygiu 11-12 klasėms. Taip pat, noriu paklausi, kokius egzaminus reikia laikyti, o korių dalykų pakanka tik metinio vidurkio ? Ir kur tiksliai Lietuvoje galima studijuoti šį dalyką? Būčiau labai dėkinga už išsamius atsakymus :))
djopkea
As taip pat 11-oke ir noriu sieti su kulturos vadyba, ieina ir renginiu organizavimas. Bet gasdina, jog reik matematikos, turiu A lygi, bet zadu pereiti i B, nes esu kosmose. Tad gal tik gandai jog tikrai reik matematikos? Gal pakaks tarkim Lietuviu, Anglu, Istorijos?
simonele>> Daug kur galima, vilniuje (viko), man rodos VGTU, Kaune VU KHF, Siauliuose, Klaipedoje kolegijoje ir universitete. nezinau ar cia teisinga info, tiesiog tik kelis girdejau :)
delatespaj
Labas, skaiciau Jusu komentarus, ir tikrai daug padejo.
Istikruju as taip pat galvojau apie kulturos vadyba, taciau as noriu stoti uzsienyje, todel man kilo klausimas, norint studijuoti uzsienyje taip pat reikia istorijos egzamino?
xoco
sveiki. as dar esu prie apsisprendimo ribos..lb noreciau kazka pan studijuot uzsieny. gal kas ketina studijuot anglijoj ar dar kur? butu idomu suzinot daugiau :)
MargaMaja
Laikysiu istoriją,lietuvių ir galbūt anglų kalbos egzaminus? kas man tiktų? esu kūribingos ir meniškos sielos žmogus.
Malgozata
Sveiki,
kokie yra reikalavimai stojant i renginiu organizavima, kokiu dalyku egz reikalingi? ar yra kokie stojamieji egz? itt
labai laukiu jusu atsakymo
xoco
visi uzdavineja tik kl. Gal pagaliau kas galit atsakyt??? kur butu uzsienyje galima istoti (gal kas ketina)?
vardas
galvoju apie renginiu organizavima, taciau visiskai nemoku anglu kalbos, ar tai labai didele problema? ir kokius dalykus reikia rinktis?
Juodalksnis
pasidomekite Vizualines komunikacijos studijomis TTVAM. Ten renginiu organizavimas tik dalis is stydijuojamu dalyku.
realistic
Laba diena, laikiau du egzaminus: Lietuviu valstybini ir anglu valstybini. noriu stoti i kulturos vadyba vilniaus kolegijoje. ar su dviem egzaminais yra sansu jeigu jie islaikyti neblogai? jei ne , tai gal yra profesiniu mokyklu su sia kryptim?
realistic
Arba gal galite patarti kokia profesine krypti pasirinkti, kad ja baigus galima butu stoti i universiteta: kulturos vadyba? labai laukiu atsakymu, labai padesite. is anksto aciu :)
realistic
arba kokia profesine specialybe baigti norint istoti i kolegija: kulturos vadyba ?
aman
kiek zinau tai remginiu organiozavima galima studijuoti vilniaus kolegijoje.

Egle
O ko reikia stojant kaune?
sarka
Kokiu reikia egzaminu siai sryciai ?
Gerda
Norejau paklaust ka reikia mokytis norit istoti i renginiu organizavima?:) labai skubiai noreciau suzinot:) aciuis anksto:)
Migleee
Sveiki, norėčiau pasidomėti kur geriausiai mokytis R.O. ?
sonata00
Sveiki , rašau , tačiau nežinau ar rašau į tą skiltį. Norėčiau jūsų paklausti ką reikia studijuoti , kokias pamokas rinkti egzaminams , kad galėtum dirbti įvairių televizijos projektų ( ar kitų renginių ) užkulisiuose . Taip , kad galėtum dirbti pvz. kūrybos namuose ''Elitaz ''
Emi
jums reikes anglu, istorijos, lietuviu, IT, matematikos.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]