renginiu organizavimas

fraeris
kaip man pradeti renginiu organizavima?
Indraja
Sveiki. As dabar baigsiu dar tik 10klasiu ir noreciau suzinoti ka toliau einant i 11 ir 12klases reiketu pasirinkti? kokias pamokas?
Indriauske
Kokius egzaminus tureciau laikyti,kad istociau i renginiu organizavima>ar kazka panasaus?man labai patinka organizuoti kazka,turiuvisada ideju.Bei ko reiketu patiems stojimams?
kabum
tai kaip administratore sake tokios profesijos kaip renginiu organiavimas vilniuje nera o kaune tai pirmm psl rasoma uzsienio kalbos ir istorija:) seip tai elementari vadyba... neturiu daug patirties sioj sriti, bet pati pradejau nuo mazu renginiu mokykloje taip igiji patirties, ismoksti paskirstyti darbus ir imies vis didesniu projektu:) seip lyderiavimo kursai labai paranku:) taip kaupi po truputi informacija:) cia sioks toks atsakymas i "fraerio"kl nuo ko pradet:)cia tik mano nuomone:)
kabum
norejau paklaust( galbut administratore zinos:)) ar yra organizuojami renginiu organizavimo seminarai vilniuje? su tikrai savo sriti ismananciais zmonem? nes lyderystes kursu yra daug, bet abejoju ar visi teikia naudos tiek kiek jos noretusi:)
Greta
bet pvz jaigu nori stoti i VU ir studijuoti kultūros vadybos studijas tai kaip zinoti kokiu egzaminu reikia?
rimas
yra kalipedos universitete renginiu organizavimas ir vadyba cia nauja specelybe
justuke
Tik dabar paskaičiusi šituos jūsų atsiliepimus sužinojau, kad renginiu organizavimo vilniuje nėra kur mokytis, tas mane labai nuliūdino. todėl norėčiau sužinoti kur užsienyje būtų galima mokintis renginių organizavimo?
justuke
alio. kas nors gali atsakyti į visus mūsų klausimus?
gretukas
bukit geri pasakykit kokiu tikslai egzu reikia stojant i sia profesija ir kokiam universitete geriausia studijuot prasau atsakykit i siuos du kalsuimus aciu :*
Viktorija
Sveiki, norejau paklausti kokius egzaminus reikia laikyti, kad galetum istoti i renginiu organizavima.
vika
nu žmonės, bliamba, taigi yra internetas visagalis, čia lengviausiu keliu einat, laukiat, kol atsakys.
aš galiu padėt, nes man reikia, aš susieškau, netingėkit gi!
VILNIUS: Vilniaus kolegija/ Kultūrinės veiklos vadyba
stojamaji bala sudaro:
Matematika
0,4
Lietuvių kalba
0,2
Užsienio kalba
0,2
metinis Istorijos 0,2

KAUNAS: Vilniaus universiteto Kauno humanitariniu mokslu fakultetas/ Kultūros vadyba
stojimo bala sudaro:
matematika – 0,4
lietuvių kalba – 0,2
užsienio kalba arba istorija – 0,2
(jei laikot užsienio kalbos egzaminą,tai istorijos metinis;o jei laikot istorijos egzaminą,tai užsienio kalbos metinis)

KLAIPĖDA:
Klaipėdos kolegija kultūrinės veiklos vadyba, informaciją dar ruošia

dar klausimų?
darj
labas.esu 10klasę bebaigenti panelė.Jau turiu tvarkyti dokus dėl pasirenkamų dalyku 11-12 klasėms.5 metus svajojau būti policininke,bet dėl daktarų klaidos sveikatos biloje yra yrašas dėl širdies.tai db be šansų įsoti .taigi mane dar traukia link dizaino bet abejoju ,o labiausiai norėčiau tokio darbo kaip renginių organizatoria,gidia,pardavimo vadovė.taigi labai norėčiai ,jog pasakytumėte kokiu egzų reikia išlaikyti 12 klasėje?ačiū
saule121
Kultūros vadybos konkursinis balas bus formuojamas iš tokių egzaminų

Matematika *0,4

Lietuvių k *0,2

Užsienio kalba arba Istorija *0,2

Taip pat bus vertinamas Užsienio kalbos arba Istorijos atestato metinis balas

2010 metų studijų kainos Vilniaus universitete dar nėra patvirtintos, tačiau jos tikrai nebus aukštesnės nei 3892 Lt už vienus studijų metus.

vaidas
as siulyciau zurnalistika
dangeruta
Sveiki,

Gal kas galėtų pasakyti kokių egzaminų reikia renginių organizavimui šiais metais, ir ar jį galima studijuoti Vilniuje, jei taip tai kur?

Dėkui :))
Rūt.
http://www.lamabpo.lt/gereile20100128Isak.pdf Nelabai yra iš viso toks dalykas :)
jogaile
o ar yra renginiu organizavimo studijos danijoje stojant pagal kastu international programa?
persikas
Norėčiau paklausti kokius egzaminus reikia laikyti norint studijuoti šią profesiją, tačiau mane labiau traukia užsienis bet nerandu informacijos daugiau, gal galite nurodyti kur būtų galima pažiūrėti ir viską tiksliai sužinoti?
Aleksandra
Mielieji, yra renginiu organizavimas vilniuje, siauliuose (ŠU), bei klaipedoje (KU). Norint i tikra renginių organizavima siulau arba Vilniu arba Šiaulius. Jei i šiaulius tai: egzamina sudaro 0,7 procento stojamojo (padeklamuot eilėrašti, poema, parodyt etiuda, scenos kalba, judesys ir t.t) o tada kiek gavai iš lietuvių kalbos brandos egzamino, bei.. užsienio kalbos metinis pažimys, joks egzaminas.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]