patarkit kas nors

Girl
Sveiki, studijuoju menotyrą VDU, bet man nelabai įdou ir sunku... Norėčiau perstoti. Labai į VDA Kauno fakultetą norėčiau, į grafinį dizainą, tik nežinau ar pavyks įstoti į nemokamą. Bet žiauriai noriu ten stoti pabandyti, gailiuosi kad iškart nebandžiau, pabijojau stojamųjų. Bet dabar galvoju, jog turiu pabandyt, nepavyks tai nepavyks. Tai ano svajonė. Ir sieksiu jos. Ar teisingai darau? Noriu, bet kažkokia abejonė mane graužia. Man norisi praktikos, ko nėra VDU. Jaučiu, kad tik kūrybinėje veikloje galiu save realizuoti. Žinau, kad tėvas nebus patenkintas ano šiuo sprendimu. Bet mane kamuoja vidinis nerimas. Gal kas yra panašioje situacijoje? Ką patartumėte man?

Girl
Žinau, kad grafinis dizainas brangiai kainuoja. Tokios sumos tikrai neįstengčiau sumokėti. Todėl bandysiu stoti tik į vf studijas, tik bijau dėl ateities, tikiuosi, kad vėliau nereiks mokėt, juk vis delto nusimato mokslo reforma. Kiek supratau, vidurkio nebus, žiūrės pagal grupiokų rezultatus. Bijau, kad galiu neištempt, bet stengsiuosi labai, jei tik įstosiu. Ar man paklausyti šio vidinio balso?

actor
O į užsienį nebandei? Į kokią angliją pvz?

Girl
Jo jo, duok pinigų tai važiuosiu. Be to, anglų aš nemoku.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]