Visiems, kas planuoja stoti į KMU

Simona
Sveiki, esu desimtoke. Noreciau suzinoti ar stojant i KMU butinai reik pasirink matematika A lygiu, ar galima ja pasirinkt B lygiu ir ar del to nekils nesklandumu norint istoti. Pasirinksiu biologija, chemija, lietuviu, anglu ir laikysiu is ju egzaminus, o del matematikos labai abejoju, ar esu joje tokia stipri, kad gerai islaikyciau egzamina.Ar studijuojant KMU reikia labai gerai moketi matematika?
Tomas
Gerbiamas Administratoriau :)

Kaip manai su kokiais balais siemet bus galima istoti i odontologija pilnai mokama? Kiek zinau apie 10000 reikia moketi? ar daug zmoniu gali sau tai leisti? Kaip ten yra su tom mokamom vietom? Ju skaicius ribotas?
Joana
Jei as esu baigusi Jaunuju Fiziku Mokykla ,,Fotonas,, , ir turiu baigimo bazymejima ,man tai pades stojant i KMU.
Matematikos egzamina reikia laikyti ?Jei taip ,tai koki ?,valstybini ar mokyklini stojant i KMU. Aciu
Anzelika
Kiek kainuoja studijos KMU odontologijoje? Kokius egzaminus turiu laikyti mokyklinius ir kokius valstybinius?
dLight
kokia populiariausia medicinos saka dabar, apart odontologijos?
Marina
Sveiki Sio metu studijoju St. Peterburge ar butu galimibe persivesti i KMU 3a kursa?
Jonas
Norėjau paklausti, ka reiktų pasirinkti A ir B lygiu, ir kokius egzaminus laikyti, norint KMU studijuot kardiologiją? Dėkui už atsakymus :]
ash
tai, kad kmu nera tokios programos kaip kardiologija
Administratorius
Marinai: domėjausi, problemų gali kilti dėl studijų programų (reikia išsiaiškinti, ar jos atitinka).be to, reikės naujai su visais stoti. geriausiai apsilankyk www.kmu.lt ir parašyk jiems laišką- tikrai išsamiai atsakys
Administratorius
yra, tačiau tai jau trečios pakopos studijos :)
Eva
gavau biologijos 99, bet lietuvių tik 57. Ar įmanoma įstot į odontologiją, jei chemija 8A, matematika 9a Aciu
Gabrielė
Sveiki. Aš 11tokė. Biologiją,chemiją,anglų, matematiką ir lietuvių mokausi A lygiu. Tikrai laikysiu šių dalykų valstybinius egzaminus. Dar mokausi fiziką ir lotynų B lygiu. Norėčiau paklausti ar reikia ką nors žiūrėtis papildomai...Na, ten mokytis ką nors, kad lengviau ateity būtų?
Gerr.Da
Aš labai norėjau paklaust apie KMU. Kiek supratau reikia Pasiimti matematika,chemija,biologija ir lietuviu A lygiu? O kokius reikia valstybinius laikyti? :}
nežiniukė
Sveiki:Norėčiau ir aš Jūsų patarimo.Esu būsimoje 11-okė,ruošiuosi stoti į mediciną,tad A lygiu pasirinkau lietuvių kalbą,matematiką,chemiją,biologiją,anglų kalbą(nors su ja tikrai prastai).Fizikos nesirinkau visiškai(ne prie širdies ji man)
Ką,patartumėte daryti su fizika?Ar ji tikrai reikalinga?
Taip pat norėčiau paklausti kokia situacija yra su užsienio kalbomis:jei rinkčiausi rusų,nejaugi būtų "pravalas"? :(
Būsiu labai dėkinga už atsakymus.Ačiū.
Administratorius
fizika reikalinga, paimk B lygiu, anglų gali irgi B lygiu. su rusų nelabai toli nuvažiuosi, nes pagrindinė literatūra yra anglų ir vokiečių kalbomis
nežiniukė
Dėkuj labai už atsakymą :)
sypsenele :)
Laba diena,noreciau paklausti kiek mazdaug kainuoja medicinos studiju semestras?bei koki vidurki reikia tureti,kad nereiktu moketi.
Is anksto aciu uz atsakyma :)
Sniegena
Matau, kad i odontologija visi taip verziasi...Bet beveik garantuoju, kad net neitariat kiek mokytis ten... Sakau is patirties- noresi nekrist is kurso- saules nematysi :](na nebent vasara:)
sypsenele :)
??? :)
augustee
ar siemet KMU planuojamas papildomas priemimas?jei taip, kiek vidutiniskai zmoniu priim i medicina?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]