Ir ko reikia stojant i policijos akademija, ta prasme pazimiu.
Vytautasas2007 11 11cituoti
Ir kokiu pazimiu reikia stojant, i policijos akademija?
Administratorius2007 11 12cituoti
policijos akademijos Lietuvoje nėra, mielasis:)
raminta172007 11 25cituoti
o kokiu mokslu na kokiu dalyku egzaminu ar metiniu pazymiu reikia stojant i kmu?siejant ateiti su medicina?
Remis2007 11 25 • 82.21.14.182 cituoti
Noriu suzinoti.man yra 26m,armijoje nebuvau,ar imanoma ka nors padaryti,su sauktiniu liudijimu,kad nereiktu eiti i armija?Kiek zinau,kad is karines istaigos galima pasiimti dokumenta,kuriame ira parasyti liudijimas,kad buvai lankesis karineje istaigoje?ar to pakanka???
Administratorius2007 11 25cituoti
o kokioje tu įstaigoje lankeisi? iš tiesų, tai nelabai supratau tavo klausimo.
auktinis - karo prievolininkas nuo 19 iki 27 metų,neatlikęs būtinosios karo tarnybos ir nuo jos neatleistas. Priežastys atleisti:dėl sveikatos būklės netinkami būtinajai karo tarnybai,nuteisti laisvės atėmimu; raštu pareiškę, kad dėl religinių,pacifistinių įsitikinimų negali tarnauti su ginklu rankose ir nori atlikti alternatyviąją krašto apsaugos tarnybą;baigę būtinuosius karinius mokymus; valstybės pripažintų tradicinių religinių
bendruomenių dvasininkai,nuteisti laisvės atėmimu už nusikaltimus.Būtinosios karo ir alternatyviosios krašto apsaugos tarnybos atidėjimas:dieninių, vakarinių vidurinių bendrojo lavinimo ir profesinių mokyklų moksleiviams, ne vyresniems kaip 20 metų,kol jas baigs;aukštųjų ir aukštesniųjų mokyklų studentams(išskyrus neakivaizdinio skyriaus)iki jiems sukaks 24 metai;magistrantams iki jiems sukaks 26 metai;doktorantams;kuriems iškeltos baudžiamosios bylos,iki išteisinamojo nuosprendžio ar bylos nutraukimo;kai šauktinio motina ar tėvas yra I ar II grupės invalidai ir nėra daugiau pilnamečių šeimos narių, galinčių juos išlaikyti;kai šauktinio motina viena ar šauktinio tėvas vienas augina vieną ar daugiau nepilnamečių vaikų iki16 metų arba vyresnių,pripažintų I ar II grupės invalidais;kai šauktinis turi vieną ar daugiau nepilnamečių iki18 metų brolių ar seserų ir nėra kitų pilnamečių šeimos narių,galinčių juos išlaikyti;kai šauktinio žmona yra I ar II grupės invalidė arba žmonos nėštumo laikotarpiu ir iki vaikui sukaks 3 metai;kai šauktinis privalo išlaikyti nedarbingus senelius;Piliečiai,kuriems būtinoji karo tarnyba buvo atidėta ir atidėjimo priežastys per3 metus neišnyko,šaukiami į būtinuosius karinius mokymus.Naujokų šaukimo komisijos būtinąją karotarnybą gali atidėti metams.
Almis2007 11 25 • 82.21.14.182 cituoti
Ar stojant i policijos mokykla,butinas karinio liudijimas?
Administratorius2007 11 26cituoti
turi pateikti šiuos dokumentus:
prašymą;
asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;
vidurinio mokslo baigimo dokumentą (besimokantiems 12 klasėje, bus galima pateikti baigus mokslus);
keturias 3×4 cm ir vieną 9×12 cm nuotraukas;
[/karinį arba šauktinio liudijimą];
vairuotojo pažymėjimą (turintys).
aš2007 12 16 • 88.223.49.192 cituoti
Kada tiksliai pasirodys KUR STOTI 2008?
Administratorius2007 12 16cituoti
vasario pirmąją savaitę
Tadys2008 01 27 • 62.212.203.99 cituoti
labas...;]as mokausi 12 klaseje... mokslai sekasi aisku nestebuklingai... labai noriu stoti y palicijos mokykla.. man smalsu kokie balai turetu buti kad pasisektu ystoti.. p.s girdejau kaune yra palicijos mokykla ..gal zinot jos adresiuka , o geriausiai butu internetinis puslapiuka...;) o del istorijos dar man neaiskumas... jei as ja mokausi (B) lygiu tai negali man buti stabdis stojant jei nezadu laikyti egzamino...? na vat kiek klausimu vienoje vietoje..:D aciu tau labai.. laukiu atsakymo..
Administratorius2008 01 28cituoti
ten ne mokykla, o Romerio univero policijos fakultetas.profesinė policijos mokykla yra Klaipėdoje, į ją stojant tereikia būti geros fizinės formos ir išlaikius LT egzaminą. o jei norėsi stoti į Romerį, tai ir istorijos reikės.va taip :) o apie policijos mokyklą yra straipsnis mūsų portale, nueik į skilt "apie studijas lietuvoje", antras nuo viršaus straipsnis :)
Tadys2008 01 28 • 62.212.200.97 cituoti
aciu tau labai...;]
jei ka dar uzsuksiu pasiteirauti....;p
ciau...
Eimantas2008 01 29 • 85.255.57.73 cituoti
noreciau paklausti kokiu egzaminu reikia verslo vadybai ?
ieva2008 05 05 • 86.100.3.128 cituoti
labas as norejau paklausti jei laikysiu islaikyti matematikos mokykl.anglu mokykl, lietuviu,mokykl.ir istorijosmokykl.ar pavyktu istoti i policija norint studijuoti teise.
deivis2008 05 31 • 62.212.202.103 cituoti
noreciau paklausti ar stojant i aras reikia baigti 12 klasiu ar nebutina??
Rasike2008 06 06 • 78.58.161.220 cituoti
Esu antros grupės invalidė.Ar man reikia už studijas mokėt pačiai ar man skirs lėšas? Jei taip tai ar reikia papildomai tvarkytis dokumentus? Laukiu greito atsakymo.
Didi2008 06 08 • 84.240.37.173 cituoti
To Rasike:
tai, mokant uz moksla tu turi nuolaidas, taciau privalai susitvarkyti visus dokumentus, irodancius tavo invaliduma.
Saulyte2008 06 08 • 88.216.28.202 cituoti
Kokiu reikia egzaminu stojant i zurnalistika?
ieva2008 06 09 • 78.58.76.197 cituoti
kur vilniuje galeciau stoti su tokiais egzaminais kaip matematika, lietuviu ir chemija?