Kas geriau odontologija ar dantu technologija?

ogi ;)
keik skaiciau
tai reik chemijos biologijos ir dar kakzokio gal matieka
;)
siaip didziausias procentas tyuri buti is chemijos
cach me
norejau paklausti o norint studijuoti dantu technika reikalinga biologijos ir chemijos valstybiniai egzaminai i manualiniai sugebejimai? ar kaip ?
cach me
o gal kas nors tiksliai zino ko reik ? :)
Eglė
sveiki. šiemet baigiu mokyklą ir rimtai galvoju stoti į DT. turiu meninių sugebėjimų, nes baigiau dailės mokyklą, mokausi neblogai, bet man labiausiai nerimą kelią stojamieji. kada jie vyksta? kiek žinau, galima lankyti kažkokius paruošimo kursus prieš... kokių maždaug konkursinių balų reikia? kas studijuojat ir žinot, padėkit man. labai ačiū
Fokusas
as ir vat laikau biologija ir chemija valstybinius ir bandysiu stoti y utenos kolegija dantu tehnologija gal kas is vln ? :)
fokusai
tu is vln? as tai i kauna pirma bandysiu, kodel tu i utena?
Fokusas
ai man utena labiau patinka tai pirmu numeriu ja rasysiu :D sentimentai...
fokusai
kokia mokykla baigi? ruosiesi ten gyvent?!
Fokusas
nenaudok mano nick :D tu pana ar bernas :D jo ruosiuosi gyventi ir baigiu grigiskiu sviesos vidurine :) o tu kaip tavo planai ?
mmm
srr, jokiu ketinimu i tavo nick'a neturejau :D nu as tai pirma i kauna bandysiu.
Fokusas
O tai tu pana ar bernas ? buvai kada labaratorijoje kokius egzus laikysi ?
mmm
pana as ;D nu tai biologija, chemija.
joo, buvau laboratorijoje ne karta ir ne du, o kodel klausi?
zinau kur einu jei tai turi omeny :)
Fokusas
O abu valstybinius ? :D nu man ydomu ar tik man vienam taip patiko :D ne tik del pinigu :D o danty bandei daryti ?
Fokusas
parasyk skipe savo :)
mmm
parasyk savo, nepagausi manes :D
Fokusas
fokusas999
Fokusas
kas stoja y dantu tehnologija rasykit cia kursim bendra skipe ciata :D
Tadas
planawau stoti del to sia ir tema sukuriau :D bet kai pamaciau,kad utenoje kursai mokymosi truks tik 4 dienas,tai pradejau galwoti,kad kazin ar werta,ar sugebesiu kazka ismokti drožti per tiek laiko...
Fokusas
o tu ne karto nebandei ?
Tadas
nea, nebandes..

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]