kur stoti:D

Vladeka
beda tai kad nzn kur galeciau istoti. esu 12 klasej. tikrai laikysiu lietuviu ir rusu valstybinius del kitu dar nzn tikriausiai informatika mokyklini ir dar istorija, beje laikysiu geografija nes neblogai sekasi. mane traukia kas nors su turizmu bet nzn kur galeciau istoti. padekit:)

marius
dar nzn kur stoti noreciau pasirinki specialybe ir suzinoti kokiu dalyku ljai reiketu

Paulius
labas, db ne y tema paklausiu:), jei nori buti Policininku, kokiu mokslu reike ir kokie balai turi but? kas zinot prasau atsakyti

neringa
noriu stoti i taikomaja fotografija..gal kas zino kokiu dalyku egzaminai reikalingi?kokios metines studiju kainos?

akviliux
kazi ar apsimoka i medicina stot? gal kas zinot? arba kur daugiau butu imanoma stoti su biologija...gal kas patarti galit?

Karolis
KUr galima stoti jai as laikysiu matematikos lietuviu ir anlgu egzaminus

kamil
sveiki, kur galima įstoti, laikant chemijos, biologijos, lietuvių, matematikos mokyklinius egzaminus? išskyrus mediciną.

andrius1990
sveiki,esu 10-tokas ir jau dabar galvoju kur reiks stoti po 12 klasiu.Megstu mena tai gal galit ka nors pasiulit? ir dar prie to paties kokie egzaminai reikalingi tam dalykui?

Administratorius
akviliux:ką turi galvoje sakydama "apsimoka"?

vio_dmi
noriu buti kirpeja, kur galima stoti ir kokius mokykloje reikes laikyti egzamenus?

Skaiste
Noriu buti stiuardese.... kokia specelybe rinktis?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]