Ką rinktis

Ingridaaa
Esu pasiėmus Lietuvių, Matematiką, Biologiją, Chemiją ir Anglų k. A lygiu.

Čia daug kur pasiskaičiau, kad pravestų pasiimt fiziką B lygiu stojant į KMU mediciną. Ar jos tikrai reikia? Ar daug ką prarasiu jei jos visai nepasiimsiu?

O gal galima iš išvardintų dalykų A lygije iš ko nors pereit į B? Ar visi dalykai čia svarbūs?

Ačiū
Ingridaaa
Taip pat noriu paklausti ar imtis informatiką? nesvarbu kokiu lygiu, bet ar ją išvis imtis? Ar verta? Ar jos reikės kur nors KMU? Kompiuteriu naudotis moku tai manau labai be jos nenukentėčiau :)
niika
labas, tai vat reiktu pagelbos;)) galvojau ir as stot i medicina ar odontologija, bet kazkaip persigalvojau...
nusprendziau laikyt lietuviu,matematikos,anglu,biologijos ir istorijos egzaminus, ir stoti i viesaji administravima bet nelabai suprantu ka galima dirbt baigus toki moksla? ;D
geo
žadu studijuoti informatika, bet kuo toliau tuo labiau nebezinau kokių dalykų reikai pasirikti
pasimetus
žadu studijuoti geografiją, bet kuo toliau tuo labiau nebezinau kokių dalykų reikai pasirikti....
linute
as baigiau 10 klasiu, noreciau istoti i interjero dizaina bet nezinau ka pasirinkti. padekite man. prasau:)
Kristina
šiemet busiu dvyliktokė tačiau net nenumanau kokia specialybe pasirinkti,tiesa, drauai mokytojai man siūlo rinktis žurnalistika arba viešajį administravima,tačiau pati net nenumanau ka paisirinkti.Esu pasiėmusi lietuvių, anglų, rusų, istoriją A lygiu. Gal Jūs galėtumėte padėti apsispręsti.Ačiū ;)
sandra
siemet tapau vienuoliktoke bet dar galitinai nepsisprendžiau ko reiktu. visai norėčiau i baldų dizaina. ką reiktų rinktis?
Greta
Mokausi 10klasėje,gerai sekasi matematika,biologija,fizika,chemija,istorija.Tikslaiu:Matematika9,fizika 8, chemija 8, biologija 8,istorija 9,tačiau nemanau, kad sugebėsiu įstoti į KMU labai domina farmacija,biochemija,mikrobiologija,kas galite patarti ar man verta siekti ir ar sugebėsiu?
BūsimaNotarė
Kokius dalykus turėčiau rinktis A lygiu, noriu būti notare?
Urtyte
Kokias spelialybes galiu rinktis, jeigu rosiuosi laikyti siuos egzaminus: matematika, lietuviu, istorija, anglu, daile? P.S ypac traukia menas :) is anksto aciu! ;)
nezinau
esu pasiemus a lygiu matematika, fizika, lietuviu ir anglu. labai megstu fizika ir ji man idomi, bet per sunki, koks butu studiju pasirinkimas, jei a lygiu pasilikciau tik matematika, lietuviu ir anglu, o fizikos pereiciau i b lygi? kokias studijas tureciau rinktis?
pau
ka rinktis po 10 klasiu norint buti kirpeja?
Ievute123
Ka rinktis A lygiu norint studijuoti marketinga, psichologija, vadyba?
viktoriukea
Jei esu pasiemu lietuviu A, matematika A, Istorija A ir biologija ir chemija B lygiais. Ar yra tikimybe istoti i slauga?
Joana
Aš norėčiau studijuoti turizmo ir viešbučių administravimą, ar man reikalinga ekonomika, informacinės tecnologijos ir biologija? :)
Juozas
Aš norėčiau stoti y LKA, kokius dalykus turėčiau rinktis?
neringa
Sveiki noriu, paklausto ar stojant i medicina reikia matematikos?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]