i need help! administratoriau, plyz help :DDD

ladyMI
kaune galima kurnors fotografija studint ar nelb? :D as akla ar cia rimtay nera kur? :D
Administratorius
yra, nusiramink :)VDA ir vilniuje yra technikos kolegija
ladyMI
bet man kaune rayk :|
Kamane
eik i vilniu ladyMi :DD nieko tau kitaip nebus :P
ladyMI
o tu cia ko man amzinai stumi kad y ta wln waryceu? :DD bijai ten wiena sedet ar ka? :DD
_Asta_
Sveiki, norėčiau įstoti i rekreaciją ir turizmą, bet kad žnn kur galėčiau ją studijuot.. Į kolegiją nenoriu, reik universiteto.. Rodos klaipėdoj tikrai yra. Bet aš mielai norėčiau į Vilnių, bet ar ten yra kas nors panašaus? Kaunas irgi "puse velnio" būtų :D
_Asta_
Beje, kaip manote, ar Rekreacija ir turizmas perspektyvi specialybė?> :P
ladyMI
e cia mano tema :DDD neterst prasyceu :DD
Neda
laikau tokius egzaminus : lietuviu ir biologija valstybiniai, matematika anglu mokykliniai. kur galeciau su tokiais egzaminais meginti stoti ? padekit prasau labai !!!!!
Benga
laikau tokius egzaminus : lietuviu ir biologija valstybiniai, matematika anglu mokykliniai. kur galeciau su tokiais egzaminais meginti stoti ? padekit prasau labai !!!!!
ladyMI
stok i medicina! tikray ystosi! :)
Benga
o gal eitu kur nors prie aplinkosaugos aplinkotyra ar kazkas panasaus?
as zinau kas as
joa...aplinkosauga tau tikrai pavyktu :)
ladyMI
joa, eitu ir ten :) galetum saugot gamta :) rinkt siuksles galetum :))
as zinau kas as
aplinkotyra tai isvis idomu mokslas...su sliekais padraugaut galima :D
ladyMI
:DD galima issiayskint slieko lyti :DD
Benga
aciu uz pagalba, maniau cia norma galima isiaiskint kur kaip ...
Benga
gal dar kas zino ?
laikau tokius egzaminus :
lietuviu ir biologija valstybiniai,
matematika anglu mokykliniai.
kur galeciau su tokiais egzaminais meginti stoti ? padekit prasau labai !!!!! m? :)))medicina aplinkosauga .... ?
Benga
gal kas zino kur reikia stoti norint studijuoti kosmetologija? ar butina chemija, gal jos uztenka metinio pazymio ?
as nezinau kas tu
I kosmetologija tai uztenka karves sudan stot...visada sekmingai istot imanoma, tik kad nevisur galima ji rast... chemija butina... karves sude daug visokiu nesamoniu,tai jei nezinosi ju chemines sudeties gali nudegti...malonu padeti kitiems ;) busiu puikus psichologas(-e).t ik reik isiaiskint savo,kaip slieko, lyti :D

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]