ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

ivona
as noriu studijoti psichologija,tik kokios pamokos reikalingos?gal zinote?..
moma
ko reikia norint studijuoti formacija?
samiunge
Ar užtenka norint stoti į mediciną lietuvių,chemijos ir biologijos egzaminų?
Oly
Sveiki! man reikia skubios jūsų pagalbos. noriu užsiimti organizavimu t.y vestuvių ir pan. įvairiu švenčių organizacija. Gal galite padėti su universitetais Vilniuje ir kokius dalykus man rinkts?
SeLLy
Sweiki. Esu 12kė,, Esu pasirinkusi anglų,lietuvių,istoriją,chemiją visi šie dalykai a lygiu. nežinau į ką kreiptis, nesu nusprendusi kur studijuoti,. liko nedaug laiko, nežinau kaip apsispręsti,, Gal galit kas patarti kur galima stoti?
neziniuke
noriu studijuoti farmacija ir nezinau kokiu man egzaminus riktis. gal galit padet?
Rimante
norint studijuoti administracijos, sekretores, logistikos taip pat viesbuciu administravimo profesijas, kokias pamokas reiketu pasirinkti A lygiu o kurias B?
Rimante
norint studijuoti administracija, logistika, sekretore, kurias poamokas reikia rinktis A ir B lygiais?
G.B
sveiki kokiu man reikia laikyti egzaminu norint studijuoti masažisto profesija(kinezoterapija)
viktorijatorija
Norėčiau paklausti,kokius egzaminus man reikėtų laikyti norin studijuoti pradinio ugdymo pedagogika? Kokius dalykus rinktis A lygiu,o kokius B? kur galėčiau ją studijuoti? :)
Jurinciuke
Sveiki,o kokius egzaminus butinai reikia laikyti norint studijuoti medicina?
Jurinciuke
Sveiki, kokius egzaminus butinai reiketu laikyti norint studijuoti medicina?
Svecias
Butini biologijos, lietuviu, ir pasirenkamas: chemija arba matematika
xpress
Sveiki , Kokie yra privalomi dalykai/egzaminai "Kompiuteriu technikui"?
Klu
Nusprendziau laikyti lietuviu, anglu ir istorijos egzaminus, ka galetumet patarti kur stot toliau mokytis? As pats galvoju apie anglu filologija, bet... Nezinau ar geras sprendimas, gal turit kas kokiu patarimu?
sandra
Sirdis linksta prie biologijos mokslu, ka reikia mokytis norint studijuoti sia specialybe?
sandreala12
sirdis linksta prie biologijos mokslu, ka reikia mokytis norint studijuoti sia specialybe?
samanta
kokiu dalyku reikia masazisto specialybei bei kokiu egzaminu reikia laikymui
samantaa
kokius dalykus reikia psirinkt norint mokytis masazisto specialybe? bei kokiu egzaminu reikia
ligita
ko reikia, jei nori studijuoti dietologiją ar kažką panašaus? ir kur būtų galima tai studijuoti? būčiau labai dėkinga.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]