ARCHITEKTURA IR INZINERIJA

monika :)
kiek metu reik studijuot VDA kad gaut bakalaura ir magistra, nu kiek bakalauro ir kiek magistro :}

Iveta
kaip vyksta stojamasis egzaminas?

Dei_Mante
Norint studijuoti architektūrą, reikalinga matematika A lygiu ?

s1mona
labas, esu baigusi KU Rekreacines architekturos ir krastotvarkos (RAK) bakalauro studijas, (beje turiu pastebeti,kad jau man baigiant si spec. pakeista i Krastovaizdzio architektura ir aplinkos planavima (KA) ), esu girdejusi,kad po siu studiju galima testi architekturos studijas siekiant gauti architekturos bakalaura , studiju trukme buna apie 2 metus. ar si info teisinga> jei yra tokia galimybe i kokius universitetus galiu bandyti stoti? aciu uz atsakyma.

Gediminas
Sveiki, norėjau paklausti kokių reikia rezultatų, visų egazaminų ir stojamųjų, norint įstoti į architektūra VGTU

s1mona
tai cia administratorius nebebendrauja?

administratorius
NE, NEBEBENDRAUJAME

s1mona
oho,kokie atsakymai, tai aciu bent uz toki:)

diana
noreciau studijuoti architektura bet niekaip negaliu rasti tinkamos literaturos .labai buciau dekinga jei kas galetu man padeti.

agnemoc
laba diena, norėčiau paklausti, kokius dalykus reikia pasirinkti A lygiu, vėliau norint stoti į architektūra?

Dovydas
Jei lietuviu ir fizika 8 o daile nekaip istot i ktu statybu inzinerija. Pavyktu?

jurgita
kiek metu trunka mokslai

Ponas nezinau
katana rašė: Sveiki, noriu studijuoti Architektura. bet esu atsisakius Fizikos. ar butinas fizikos pazimys stojant?
NE

Ponas nezinau
augustinas rašė: galeciau istoti i architektura (projaktavimas brezinius) neturedamas dailes pamakos o tik braizyba fizika b matematika a lietuviu a o istorijos reikia?? ir kokiu pazimiu reikia stojant VGTU ir kokiu egzamino balo reikia
Dailes pamokos mokykloje nebutinos (reik ruostis privaciai), fizikos ir istorijos nereikia nei egzamino nei pazymio, reikia laikyti stojamaji egzamina ir gauti is jo kuo geriau (nes su sudaro 50% tavo stojamojo pazymio jei agerai atsimenu) + reikia matematikos ir lietuviu k egzamino ir anglu k metinio pazymio. Jei is egzaminu gauni 65+ ir stojamojo 80+ turetum istot i vgtu architektura nemokama

Ponas nezinau
Ina rašė: o galima studijuoti architektura anglu kalba uzsienieciui?
Bent jau VGTU universitete tikrai taip

eglele
as 4 as noriu stoti i architektura tad kas geriau VGTU ar KTU aciu uz atsakyma:)

eglele
ir kiek metu reikia mokytis daile:)

Justina
Ar reikia fizikos egzamino norint įstoti į chemijos inžineriją ?

Vytenis11
Kokius mokomuosius dalykus reikia pasirinkti 11 klasėje, norint studijuoti architektūrą baigus gimnaziją?

KTU_SAF
Vytenis11 rašė: Kokius mokomuosius dalykus reikia pasirinkti 11 klasėje, norint studijuoti architektūrą baigus gimnaziją?
Vyteni, reikėtų matematikos ir lietuvių kalbos valstybinių egzaminų, o tuomet jau arba istorijos, arba užsienio kalbos. Pirmieju du įtakoja labiau, galima sakyti sudaro po 20 proc. stojamojo. Tiesa, labiausiai įtakoja stojamieji egzaminai, tad svarbu pasiruošti jiems. Gali ruoštis individualiai arba lankyti specialius kursus http://ktu.lt/saf/turinys/piesimo-ir-kompozicijos-mokymo-kursai-%E2%80%9Etrys-laipteliai%E2%80%9C Daugiau informacijos apie stojamuosius http://ktu.lt/saf/turinys/meninio-architekturinio-issilavinimo-egzaminas Jei kyla klausimų apie architektūros studijas visada gali rašyti man neringa.simkute@ktu.lt, pati čia studijavau neseniai, dabar ir dirbu, tad tikrai mielai papasakočiau kas ir kaip :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]